Zoeken naar gij date

Uw zoekactie voor gij date leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sloeber 43 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Geheime liefde
Ben je ook terug opzoek naar wat meer passie en liefde in je leven zonder dat je gezinssituatie veranderd.een vast iemand voor soms een leuke afspraak (date) te hebben in alle discretie. Ikzelf ben een man van 43j normale lichaamsbouw ( in relatie) opzoek naar iemand liefst ook in relatie.    
Opwarmer 49 jaar Limburg - As
Ervaren man met warme, zachte stem in jouw oor.
Dag warme vrouw, laat me je slaapkamer binnenkomen via de telefoon. Met mijn warme zachte stem neem ik je mee in een fantasie, net alsof ik echt bij je ben. Geen haastwerk, wel complete lust. Vertel me je fantasie en ik maak ze waar.Ik ben hier heel ervaren in. Je zal zalig dromen achteraf. Ook voor verlegen vrouwen die de stap naar een erotische date niet durven zetten. En voor koppels die altijd al een fantasie gehad hebben over een extra man die de vrouw verwent maar nooit de stap durven zetten. Tot snel!  
Footlover54 54 jaar Limburg - Maasmechelen 0475473750
Woensdagnamiddag sexsauna?
Nu woensdag ga ik namiddag/avond nog eens naar sexsauna Azzurra in Beuningen. Aangezien dit uiteraard altijd leuker is in gezelschap, zoek ik een vrouw om mee te gaan. Als je in de buurt woont of op de weg naar daar, wil ik je gerust komen oppikken. En wat de date betreft, alles kan maar niks moet! Geile groetjes en hopelijk tot woensdag. T.  

Woensdagnamiddag sexsauna?
enigma 35 jaar Limburg - HASSELT
Locatie
Op zoek naar een toffe date op locatie met vrouw of koppel. Ik kan mij makkelijk verplaatsen. Discretie is geboden en ben hygiënisch ingesteld (intiem geschoren). Geen platvoers gedrag waarin alles kan maar niets moet! Interesse? Stuur mij berichtje met meer uitleg en foto. Groetjes!  

Locatie
Genieterke 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date gezocht zaterdag 25 mei
Ben man 54j uit antwerpen , 1m96 en 120 kilo , kan enorm genieten van opbouwende sex, geef graag massages ( geen 1,2 ,3 en klaar ) hou vooral van beffen , tietengek en en gepijpt worden . , kick er ook op als man toekijkt (cuckcold) dames en dames maatje meer hebben voorkeur,maar geen must , ook dames 60+ tot 75J zeer welkom ,  

Date gezocht zaterdag 25 mei
geile date 27 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
iemand zin om verwent te worden
hey ben een jonge gast van 27j m80 en 72kg heb 16 cm alles staat in voor jouw genot bij intresse voor een leuke date hoor ik het wel.  
Maxim 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw of meisje die discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw of een meisje die eens discreet wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
rene 55 jaar Limburg - Genk
leuke verzorgde dame voor date ????
hallo, ik zoek een leuke verzorgde dame die ook nog zin heeft in een date, ben jij een dame die ook nog wil genieten van intimiteit, lekker kussen, strelen, voelen, vingeren, likken. ik ben 55j, m74 groot, kort bruin haar en blauwe ogen.normaal geschapen en intiem geschoren, verder weinig lichaamsbeharing. rustig , eerlijk en betrouwbaar. zeer hygienisch en discreet. grts rene  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een date met een gebonden vrouw !
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10